Clujence - Clujul la feminin

CHIROMEDICA Health & Wellness Center


Categorie: SanatateCHIROMEDICA Health & Wellness Center este un centru specializat in manipulari osteoarticulare, realizate printr-o metoda de origine asiatica - chiropractica - folosita frecvent si cu succes in strainatate.

Chiropractica este un sistem alternativ de ingrijire medicala, care presupune diagnosticarea, tratarea si prevenirea tulburarilor mecanice ale sistemului musculo-scheletic, precum si a efectelor acestor tulburari asupra sistemului nervos si a starii generale de sanatate. Studiile arata ca aceasta terapie este mult mai eficienta decat tratamentul spitalizat in ceea ce priveste durerile lombare si musculare.

CHIROMEDICA Health & Wellness Center are in componenta chiropractori specializati si acreditati in Romania ce au o vasta experienta in domeniul chiropracticii, care ofera tratamente intr-o ambianta placuta si relaxanta, pentru o varietate de afectiuni: hernie de disc, lombosciatica, blocaje lombare, spondiloza cervicala, cervicobrahialgie, redoare articulara, entorse, subluxatii, discopatii lombare, lombalgie, cifoza, scolioza, torticolis, spondiloza lombara.

Site: http://www.chiromedicahealthcenter.ro

Facebook: http://www.facebook.com/chiromedicahealthcenter/

Email: office@chiromedicahealthcenter.ro

Adresa: Str. Oltului Nr. 47, Cluj-Napoca

Mobil: 0771 024 163