Clujence - Clujul la feminin

Negresa de post cu nuci si rom
de Paula Gafitescu



Chiar daca este post nu putem sa renuntam complet la dulciuri. Prin urmare le adaptam.
Si din fericire ciocolata neagra ne poate ajuta sa facem prajituri delicioase chiar si in timpul postului. Cu ajutorul ei am creat si aceasta negresa care contine ciocolata neagra atat in blat cat si in glazura. Pe langa ciocolata am plusat si cu o mana de nuci si un strop de rom, pentru a evidentia si mai mult aroma de ciocolata. Eu cred ca a iesit foarte buna, insa ramane sa va convingeti dupa ce o incercati. Si merita facuta pentru ca e chiar simpla si delicioasa!

Negresa de post cu nuci si rom

Blat: faina, cacao, nuci, praf de copt, bicarbonat, praf de sare, apa, rom, ulei, gem de capsune, ciocolata neagra 70% cacao, otet

Glazura: ulei de cocos, ciocolata neagra 70%

Topim ciocolata neagra la bain marie si o lasam deoparte sa se racoreasca.
Amestecam ingredientele uscate: faina, cacaoa, nucile macinate ...


Continuarea retetei: Enjoy Dessert