Clujence - Clujul la feminin

Biscuiti Linzer - Linzer cookies
de Paula Gafitescu



Fursecurile sunt grozave in orice zi dar parca in zi de sarbatoare au un farmec aparte. Este o placere sa le fac si sa le impart cu cei dragi, mai ales cu cei mici care le adora. Pe langa faptul ca sunt dragalase imi place ca nu se fac greu, rezista mult si se pot face cu cateva zile bune inainte de eveniment.

Biscutii Linzer sunt grozav de buni, se topesc pur si simplu in gura. Fragezi si aromati, cu o usoara nota de migdale, merg de minune cu umplutura fructata iar de pe masa dispar rapid. Sunt de incercat!

Ingrediente
250 gr unt
120 gr zahar
1 plic zahar vanilat
1 ou
300-350 gr faina
150 gr faina de migdale
1 praf de sare
dulceata de caise/afine

Timp de preparare: 1 ora   Timp de asteptare: 3 ore   Nr portii: 25-30 biscuiti dubli


Continuarea retetei: Enjoy Dessert