Clujence - Clujul la feminin

Best Shape


Categorie: FrumuseteDincolo de aspectul fizic ingrijit, frumusetea este o stare de spirit. Ea nu poate fi copiata, imitata.

Ficare dintre noi este capabila sa isi creeze o frumusete autentica, care sa o reprezinte si in care sa se simta cel mai confortabil.

La Best Shape am creat un spatiu in care locul central il detii TU - clienta noastra - prietena noastra. Impartasim cu tine aspiratiile de sanatate, vitalitate si frumusete si te sustinem pentru a obtine ceea ce iti doresti. Nu avem un tipar de frumusete ci sustinem acea frumusete ce ti se potriveste tie, acea "haina de corp" in care tu te simti implinita, iubita, multumita, increzatoare in puterile tale.

Best Shape este un proiect in desfasurare de peste 6 ani si in fiecare zi invatam ceva noua despre viata: despre cum trebuie traita si pretuita.

De aceea motto-ul nostru este:

"Pretuieste-te! Pentru tine, tu stii sa faci asta cel mai bine".

Zilnic ne preocupam sa-ti oferim terapii de actualitate, cu eficianta dovedita. Invatam lucruri noi pentru tine, pentru a-ti oferi o servicii variate de remodelare corporala, tratamente faciale, epilare definitiva, bornzare organica, programe de detoxifiere si tratamente bazate pe tehnica vibratiilor, fotorejuvenari faciale si corporale.

Te intereseaza detaliile acestor servicii? Fa o prima cunostinta cu noi pe site, dar cel mai bine, vino la salon. In armonie cu vremea de afara, te intampinam cu un ceai cald sau o limonada proaspata si reconfortanta.

Analiza faciala si/sau corporala + recomandarile si sfaturile unui specialist sunt din partea casei.

Depinde doar de tine ce alegi.

Site: http://www.bestshape.ro

Facebook: http://www.facebook.com/bestshape.ro

Email: customer.care@bestshape.ro

Adresa: b-dul 21 Decembrie 1989, nr. 118, Cluj-Napoca

Mobil: 0743 085 224