Clujence - Clujul la feminin

Mamma Mia!


Categorie: Musical
Peste de 60 de milioane de oameni din toata lumea s-au indragostit de povestea si de muzica din "Mamma Mia!". Voulez Vous, S.O.S, Take a Chance on Me, Dancing Queen si multe alte hituri pe care le stiti si le indragiti fac din acest musical-fenomen o sarbatoare a iubirii, a familiei si a prieteniei. In curand, intr-o extraordinara productie romaneasca, va invitam sa va indragostiti si voi!

O mama. O fiica. Trei posibili tati. Si un drum de neuitat catre altar!

Povestea solara si amuzanta scrisa de Catherine Johnson este imaginata in paradisul unei insule grecesti. In ajunul nuntii, dorinta viitoarei mirese sa-si cunoasca tatal natural aduce pe insula trei barbati din trecutul romantic al mamei.

Magia versurilor si melodiilor ABBA pune in miscare emotia acestei povesti de dragoste, creand un show de neuitat. Muzica si dansul exploziv sunt elementele ce fac din "Mamma Mia!" un spectacol minunat pus in scena de artisti romani exceptionali:

Donna Sheridan – Loredana Groza, Mirela Vaida Sophie Sheridan – Ana Munteanu, Bianca Purcarea Sam Carmichael – Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Aurelian Temisan Harry Bright – Horia Brenciu, Ernest Fazakas Bill Austin – Adrian Nour Tanya – Ioana Sihota (Jazzy Jo), Anca Turcasiu Rosie – Ecaterina Ladin, Anca Sigartau Sky – Silviu Mircescu, Sebastian Seredinschi Ali – Cristina Danu

Dansatori: Bogdan Boanta Erik Bubui Lilian Caraus Tatian Gavrila Andra Gheorghe Valentina Hainarosie Flavia Mihasan Marius Moldovan Svetlana Neagu Roxana Niculae Izabela Olariu Vladimir Palamarciuc Bianca Patriche Dan Rima Alexandru Sandulescu Irina Strungareanu Florin Tanase Silvia Uceanu

Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer au creat acest musical, lansat in 1999, inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA. Titlul musicalului este hitul din 1975 al grupului, Mamma Mia.

Inca de la premiera, a devenit unul dintre cele mai importante musicaluri din istorie. La Londra, "Mamma Mia!" a continuat sa ruleze la Novello Theatre din West End, cu casa inchisa, de peste 17 ani - dupa debutul original de la Prince of Wales Theatre, in 1999.

Din 1 iunie, la Sala Polivalenta, Mamma Mia! se va juca si in limba romana. Si va fi pur si simplu irezistibil!

Spectacol recomandat persoanelor peste 12 ani!

Biletele se gasesc www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Data eveniment: 01.06.2018 20:00

Locatie: Sala Polivalenta