Clujence - Clujul la feminin

Mii de Scaune


Categorie: Casa & GradinaScaunele si mesele personalizeaza fiecare bucatarie, living sau biroul dumneavoastra conferindu-i un plus de rafinament, eleganta si stil.

Producem, tapitam si executam pe comanda scaune si mese pe diferite nuante de baituri sau vopsele, materiale alese din paletarul nostru de culori sau pe culoarea mostrei dumneavoastra. Lucrand cu mai multi producatori de scaune, lacuri si vopsele sau producatori de tapiterii, scaunele si mesele oferite se pot personaliza astfel incat sa se incadreze perfect intr-o bucatarie, living sau birou. Un producator de scaune si mese care se respecta are in oferta lui o paleta cat mai larga de produse cu finisaje la tapiterii si lemn pentru cele mai pretentioase gusturi.

Pentru amenajarea spatiilor cu mese si scaune destinate sectorului horeca (hoteluri, restaurante, terase sau cafenele) in oferta noastra de mese si scaune incercam sa acoperim toata gama de scaune si mese cu cadru metalic, lemn, policarbonat, scaune de bar sau fotolii cafenea.

Nu sunt de neglijat spatiile office cu scaune de birou, directoriale sau vizitator tapitate pe piele ecologica, stofe sau piele naturala si cu bancute de asteptare cu sezut si spatar tapitate, plastic sau lemn.

Daca doriti o masa, fotoliu sau scaun de bucatarie, office sau living care sa se incadreze perfect si sa se armonizeze cu o mobila la comanda executata din PAL / MDF lucios, vopsit sau furniruit va asteptam la magazinul de scaune si mese din Cluj-Napoca, Str Iazului Nr 21 (colt cu strada Bucuresti) sau puteti comanda, mese si scaune online, direct de pe site-ul nostru.
Site: http://www.miidescaune.ro

Facebook: http://www.facebook.com/miidescaune.ro

Email: office@miidescaune.ro

Adresa: Str. Iazului, Nr 21, Cluj-Napoca

Mobil: 0726 444 222